Herken je het ook? Als iemand tegen je zegt: ahh, wat heb je toch een mooie bos met krullen!

Dan dacht ik, zeker, maar het kostte me wel veel tijd en moeite om het mooi te houden. Het moest buiten niet te vochtig zijn en zeker ook niet teveel zon, anders werd het haar zo droog..Ooit leek het me een goed idee om in mijn nog natte haar gel te doen, zo vond ik mijn krullen het mooist. Maar ik kwam er snel achter dat dat niet zo verstandig was. Dan werd het keihard tijdens het drogen (oeps).

Als ik net uit de douche kwam vond ik mijn krullen prachtig, maar als het opdroogt werd het weer een pluizenbol.

Het leven met krullen was niet altijd een sprookje. Na het proberen van eindeloos veel producten, heb ik nu gevonden wat ik zocht: ‘Zacht met Love, een verzorgingsproductenlijn. Zoet geurend en een beetje liefde.

Love/ curl or Love/ smooth.. Zelf ben ik in love. Deze volle shampoolijn maakt kroezend of weerbarstig haar weer glazend en veerkrachtig.

De ingrediënten van de Love/smooth producten komen uit Ficarra, Sicilië. De minuta olijfolie is zeer delicaat en rijk aan fruitige noten met aroma’s. De olie is zeer voedend voor het haar. Deze shampoo en conditoner zijn mijn lovely favorites voor één keer in de week. Tussen door gebruik ik de cleansing cream, een milde vochtinbrengende reinigingscrème met weinig schuim, die zachtjes onzuiverheden wegneemt en extreem zacht haar geeft.

Met deze producten is het easy om je krullen in vorm te brengen: Lekker stevig of liever soepel zonder te veel pluis. Zeg het maar. Met de föhn voor extra volume of liever natuurlijk laten opdrogen? Alles kan!

Je bent van harte welkom voor een passend advies.

Team ceesvos hair & color